Laudius opleidingen

Erkende opleidingen van Laudius

Een opleiding volgen is leuk en wanneer je thuis studeert dan bepaal je zelf wanneer je studeert en hoeveel tijd je er aan besteedt. Behaal van opleider Laudius opleiding een erkend diploma! De organisatie biedt leuke, informatieve en erkende opleidingen aan in verschillende vakken, waar jij je voordeel mee kan doen. De opleidingen zijn scherp geprijsd, waardoor er voor ieder budget een leuke opleiding te volgen is. Het bedrijf heeft al meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van thuisstuderen en hoogwaardige opleidingen. Aan het eind van de cursus ontvang je een diploma dat door de branche officieel erkend wordt en je dus op je CV kunt plaatsen. opleiding

Ruim 300 studies

Het opleidingsinstituut biedt maar liefst 300 studies aan voor thuis in zeer uiteenlopende vakken en gebieden. Er zijn echte hobby studies, zoals tekenen, creatief schrijven en een cursus Alles over honden. Daarnaast worden er erkende VWO, Havo en VMBO opleidingen en losse vakken, zoals basis aardrijkskunde of kunstgeschiedenis aangeboden. De cursussen zijn opgedeeld in verschillende categorie├źn waardoor je eenvoudig de cursus vindt die bij je past. Muziek & Film, Beauty & Lifestyle, Persoonlijke Ontwikkeling of wordt het toch een cursus Zweeds of Italiaans? Iedere categorie biedt weer een aantal subonderdelen met gespecificeerde studies. Zo vind je onder Schrijven de opleidingen Creatief schrijven, Korte verhalen schrijven en Scenario terug en bij Evenementen cursussen voor Wedding Planner en Evenementenorganisator.

Uniek: digitale cursussen die je kan printen

Zo is er voor iedereen een leuke cursus te volgen, zowel beroepsmatig als voor je hobby. Alle cursussen en thuisstudies zijn digitaal te volgen met behulp van te printen cursusmateriaal, maar ook uiteraard in gedrukte vorm verkrijgbaar voor iedereen die graag een map of studieboek in handen heeft. Het te printen digitale cursusmateriaal is echt uniek in de branche van thuisstudies. Studeren

Diploma & getuigschrift

Aan het einde van de cursus of opleiding wil je natuurlijk graag een document in handen hebben die laat zien dat je geslaagd bent voor de opleiding of dat je de cursus tot een goed einde hebt gebracht. Iedere cursus of opleiding wordt daarom besloten met een getuigschrift of een erkend diploma. Een beloning die je met trots mag inlijsten.

Beoordelingen van cursisten

De opleidingen zijn zeer voordelig geprijsd. Dat komt doordat deze thuisopleider geen reclame maakt en volledig rekent op mond-tot-mond reclame via onder meer social media. Ook de reviews op de website helpen mee aan het groeiende cursistenbestand. Lees op de website de goede beoordelingen en reviews maar eens na. Deze worden gegeven door echte cursisten. Dit is beoordeeld door Feedback Company. De cursisten beoordelen de opleidingen, begeleiding en de prijs met een dikke 8,5.

Voor hobby & opleidingen

Laudius opleidingen wordt gezien als een erkende opleider voor hobby, beroep, ontwikkeling en scholing. Wil je je een officieel document halen of je eigen creativiteit een boost geven, dan is deze opleider zeker aan te raden.

de OVC – Onderwijs vernieuwen met gezond verstand